NABE zmienia się w Sushi Corner Dedala

Drodzy Goście,
w sierpniu minęło 5 lat od momentu kiedy otworzyliśmy NABE. Przez ten czas zyskaliśmy ogrom stałych gości oraz wielu serdecznych przyjaciół. Zdobyliśmy też parę nagród. 

Udało nam się zrealizować liczne wydarzenia jak pierwsze omakase z Wojciechem Popowem, kolacja z pairingiem herbaty i jedzenia z Panem Takada, degustacje sake z Panem Miyata i wiele innych. 

Teraz przyszedł czas na zmiany.

Po długich debatach i refleksjach postanowiliśmy, że bulwar Dedala to idealne miejsce na koncept Sushi Corner. Czyli mniejsze menu, krótki czas oczekiwania oraz bezkompromisowa jakość.  

To nie koniec NABE – pracujemy nad przeniesieniem konceptu do centrum Wrocławia, trzymajcie kciuki.

Na codzień serwujemy dania z produktów, które szanujemy, dajemy im czas. Stosujemy jedynie prawdziwie japońskie techniki. Zarówno w NABE jak i Sushi Corner jest to dla nas rzecz absolutnie najważniejsza, która po za serdecznością obsługi składa się na całokształt dobrego doświadczenia. 

Co się zmienia:

  • nowe menu oraz lunch menu (w tym bluefin w stałej ofercie)
  • przewidywany krótszy czas realizacji zamówień
  • nowa strona do zamówień w dostawie, aby jeszcze łatwiej móc zamówić pyszne sushi
  • nieczynne w poniedziałki

Co pozostaje bez zmian:

  • jakość produktu i japońskie techniki przygotowania
  • zespół, w tym Chef Kuchni

🎉 Na dobry nowy początek konceptu na Dedala czekają na Was super oferty. Więc zaglądajcie na social media Sushi Corner.

Dajcie nam chwilę na rozruch z nowym menu, postaramy się w najbliższych tygodniach wprowadzić kilka dań kuchni ciepłej w tym uwielbianą przez Was kaczkę i łososia teriyaki.

Do zobaczenia na Dedala! 👋
Załoga NABE / Sushi Corner Dedala