NABE zmienia się w Sushi Corner Dedala
Drodzy Goście,
w sierpniu minęło 5 lat od momentu kiedy otworzyliśmy NABE. Przez ten czas zyskaliśmy ogrom stałych gości oraz wielu serdecznych przyjaciół. Zdobyliśmy też parę nagród.
Udało nam się zrealizować liczne wydarzenia jak pierwsze omakase z Wojciechem Popowem, kolacja z pairingiem herbaty i jedzenia z Panem Takada, degustacje sake z Panem Miyata i wiele innych.
Teraz przyszedł czas na zmiany.
Po długich debatach i refleksjach postanowiliśmy, że bulwar Dedala to idealne miejsce na koncept Sushi Corner. Czyli mniejsze menu, krótki czas oczekiwania oraz bezkompromisowa jakość.
To nie koniec NABE – pracujemy nad przeniesieniem konceptu do centrum Wrocławia, trzymajcie kciuki.
Na codzień serwujemy dania z produktów, które szanujemy, dajemy im czas. Stosujemy jedynie prawdziwie japońskie techniki. Zarówno w NABE jak i Sushi Corner jest to dla nas rzecz absolutnie najważniejsza, która po za serdecznością obsługi składa się na całokształt dobrego doświadczenia.
Co się zmienia:
- nowe menu oraz lunch menu (w tym bluefin w stałej ofercie)
- przewidywany krótszy czas realizacji zamówień
- nowa strona do zamówień w dostawie, aby jeszcze łatwiej móc zamówić pyszne sushi
- nieczynne w poniedziałki
Co pozostaje bez zmian:
- jakość produktu i japońskie techniki przygotowania
- zespół, w tym Chef Kuchni
🎉 Na dobry nowy początek konceptu na Dedala czekają na Was super oferty. Więc zaglądajcie na social media Sushi Corner.
Dajcie nam chwilę na rozruch z nowym menu, postaramy się w najbliższych tygodniach wprowadzić kilka dań kuchni ciepłej w tym uwielbianą przez Was kaczkę i łososia teriyaki.
Do zobaczenia na Dedala! 👋
Załoga NABE / Sushi Corner Dedala