PRACA

dołącz do załogi

Może czekamy właśnie na Ciebie?

DOŁĄCZ DO SUSHI CORNER

PRACA

Jeść, marzyć i pracować w Sushi Corner. Próbować nowych rzeczy, wyjść po za schematy. Żyje się tylko raz.
Kochamy naszą pracę i chcemy pracować z osobami, które będą myślały podobnie do nas. Jeśli nie straszne Ci wyzwania, czy to małe, czy też trochę większe – może to właśnie Ty? Rośniemy i szukamy osób, które bedą chciały mieć udział w naszej przygodzie. Nasza drużyna jest żwawa, pomocna i szanująca pracę. Cenimy dobrą organizację, wymagamy punktualności i zwracania uwagi na szczegóły.

SERDECZNOŚĆ

Robimy wszystko, aby każde doświadczenie związane z nami było zapamiętane jako pozytywne i przyjemne.

ZESPÓŁ

Zatrudniamy zapaleńców, którzy oddają się osiągnięciu mistrzowskiej formy, nadzwyczajnej serdeczności oraz aktywnego rozwoju.

BRAWO TY

Bądź sobą. Wspieramy Twoje talenty, razem pomyślimy w jaki sposób je wykorzystać i rozwijać dla wspólnej korzyści.

BEZPIECZEŃSTWO

Działamy na rynku już od 2010 roku, wypłata zawsze jest i będzie na czas, najchętniej zwiążemy się z Tobą na dłużej.

KOMUNIKACJA

W codziennej interakcji stajemy się równi sobie, wiedząc, że tylko zrozumienie prowadzi do postępu. Słuchamy, aby być wysłuchanymi, kiedy pomagamy innym – pomagamy sobie.

JEDZENIE

Zaopatrujemy się wyłącznie w najwyższej jakości produkty aby zapewnić, że jedzenie jest tak dobre jak to tylko możliwe. Balansujemy pomiędzy szybkością wydania, a doskonałością prezentacji.

STANOWISKA

Próbuj nowych rzeczy, wyjdź po za schematy, kieruj spektaklem.

To nie tylko tworzenie kolorowych talerzyków i pewność, że noże są ostre. Ta praca polega na wyznaczaniu standardów, inspirowaniu Twojego zespołu oraz nieustannym kreowaniu wyśmienitych kompozycji. To dostarczanie naszym gościom doznań wizualnych, smakowych i dźwiękowych (przez kontakt z nimi, choćby przez otwarty bar). Odpowiedzialni za: przebieg pracy kuchni, trening i wykształcanie pomocników oraz edukacja pozostałych członków załogi. Kontrola produktów i standardów pracy jak i serwowanego jedzenia.

Stanowisko dla osób: z pasją i doświadczeniem w pracy z pysznymi, świeżymi produktami, których celem jest tworzenie niezapominanie pysznych i nowych kompozycji i smaków. Komunikacja i umiejętności pracy z nożem, oko do detali i dobrego smaku – sprawi, że poradzą sobie z każdym wyzwaniem.

Pokaż im jak to się robi, uwielbiasz kiedy staje się gorąco.

Bycie pomocą sushi mastera nie polega wyłącznie na równym krojeniu ogórków i dodaniu szczypty soli do sosu. To bycie częścią dobrze zgranego zespołu, poprawianiu i wykształcaniu umiejętności. To wspieranie sushi masterów i nieustannym uczeniu się, aby pewnego dnia samemu stać się mistrzem i przywódcą kuchni. Jako wisienka na torcie – pokazywanie dobrego przykładu, przygotowywaniu stanowisk pracy, zachowaniu standardów, kontroli produktów oraz dostaw. To wszystko, to droga ku oświeceniu.

Pokaż co potrafisz i skradnij przedstawienie.

To nie tylko noszenie seksownych uniformów oraz nauka paru słów po Japońsku, to kwestia przynależności do zespołu fantastycznych ludzi, rodziny, dostarczaniu gościom niezapomnianych wrażeń (to nie frazes), tworzeniu restauracji, z której można być dumnym. Niezależnie czy obsługujesz zamówienie telefoniczne, czy gościu na sali lub przy barze, czy tłumaczysz czym jest nigiri – ta praca, to pasja, a serdeczność to Twoje drugie imię.

Stanowisko dla osób: Doświadczenie w pracy w podobnych środowiskach, doskonała umiejętność komunikacji, wrodzona serdeczność i chęć pomocy, szeroki uśmiech oraz umiejętność wydajnej pracy niezależnie od podjętych wyzwań. Wysoce zorganizowana, szybko ucząca się, nie bojąca się graniu pierwszych skrzypiec, znająca angielski. Potrafisz szybko kontrować zaczepki załogi, nie obrażasz się zbyt łatwo i obracasz złe sytuacje w słodką truskawkę, dbasz o szczegóły. Obsługa gości jest najbliższa twemu sercu.

Najszybszy w mieście, z jajkiem na łyżce.

Pracownicy na tym stanowisku noszą wiele nakryć głowy: odpowiedzialni są przede wszystkim za prawidłowe dostarczanie zamówień do klientów oraz powierzony im sprzęt do tego celu, jak również okazjonalne wykonywanie zadań pośrednich, tj. pomoc operacyjna w restauracji jak np. nieprzewidziane zakupy, czy dostarczenie zaopatrzenia z magazynu. Idealny kurier jest zorganizowany, odpowiedzialny, niezawodny, skupiony.